Ulei esenTial de Portocal
Nr. articol
Z 307
Descriere
În cosmetologie modernă uleiul de portocal este utilizat atât independent cât și în compoziția produselor cosmetice.
Mod de aplicare
"Diminuiază porii si elimina acnea, albește pielea și se luptă cu petele pigmentare, ridurile și previne apariția altora noi."
Acetyl Tetrapeptide 40
Nr. articol
Z 686
Ulei esential de Patchouli de Singapore
Nr. articol
E 105
1 818,00 ₽
1 502,06 ₽
Se incarca